Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Spelling Quiz ( Commonly Misspelled English Words)

How far can you go? This 50-item quiz about commonly misspelled English words may sharpen your mind and boost your knowledge about correct spelling of words. Try now and see what you got!

  • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Spelling Quiz ( Commonly Misspelled English Words)

  1. 1. 50 items
  2. 2. Complete each sentence by looking for the appropriate word and its spelling on every numbered item. Get a pen and paper to count your correct answers. Good luck!
  3. 3. 1. More or less thirty ______ people were affected by the Black Plague. a) million b) millioon c) mellion d) miliuon Answer: a) million
  4. 4. 2. What an amazing courage to fight the _______! a) opresors b) opressors c) oppressors d) oppresors Answer: c) oppressors
  5. 5. 3. The British and French colonizers came to the _______ of the Qing regime. a) assistance b) asistance c) asistence d) assistans Answer: a) assistance
  6. 6. 4. I live there, just ______ the Oakley Street. a) accross b) acros c) across d) accros Answer: c) across
  7. 7. 5. _______ boxers are only allowed to join the boxing competition for this year. a) Ameture b) Amateur c) Amature d) Ameteure Answer: b) Amateur
  8. 8. 6. Waste segregation is _________ for sustaining the cleanliness of every household. a) benificial b) benefichial c) bineficial d) beneficial Answer: d) beneficial
  9. 9. 7. Isn’t it scary that we have to meet in front of the gate of _______? a) cematery b) crematery c) cemetary d) cemetery Answer: d) cemetery
  10. 10. 8. Give me an ________ reason why you were absent yesterday. a) acceptable b) accepteble c) aceptable d) accepptable Answer: a) acceptable
  11. 11. 9. ________ makes us admit our wrong doings to the people we’ve hurt. a) conscience b) conscence c) conciense d) concience Answer: a) conscience
  12. 12. 10. Full _______ to the job is the reason why she finished her quarterly report early. a) comitment b) committment c) commitment d) comittment Answer: c) commitment
  13. 13. 11.Are you _______ enough not to break up with that irresponsible man? a) desparet b) desperate c) dasperate d) dasperet Answer: b) desperate
  14. 14. 12. We ______ in front of the altar and bow our heads as we pray for good health and guidance. a) knil b) neel c) kneal d) kneel Answer: d) kneel
  15. 15. 13. I do not have the right to be ______. a) jealous b) jalous c) jelous d) jealos Answer: a) jealous
  16. 16. 14. I have a _____ job but my salary is not enough to pay our home bills. a) permement b) permanent c) parmenent d) permenent Answer: b) permanent
  17. 17. 15. ________ of illegal drugs was the case being thrown at him. a) possession b) possesion c) posesion d) posetion Answer: a) possession
  18. 18. 16. Our friendly ________ Mike invited us to his birthday party. a) neighbur b) neighbor c) neghbour d) neybour Answer: b) neighbor
  19. 19. 17. When ________ knocks, grab it! a) opurtunity b) oppurtunity c) opportunity d) oportunity Answer: c) opportunity
  20. 20. 18. According to the recipe, we must _____the egg yolk and the egg white. a) seperate b) separate c) saperate d) seperete Answer: b) separate
  21. 21. 19. A birthday _____ was given to Mike last night. a) surprise b) surprize c) suprise d) suprize Answer: a) surprise
  22. 22. 20. I know you will become a ________ engineer someday. a) sucesfull b) succesful c) successful d) sucesfool Answer: c) successful
  23. 23. 21. Due to bad ______, her flight to Moscow was cancelled. a) weathar b) weather c) wedther d) weathear Answer: b) weather
  24. 24. 22. Their newly-bought _______ was named after their dog. a) yatch b) yacth c) yact d) yacht Answer: d) yacht
  25. 25. 23. The prescribed drugs will give you a ______ relief from pain. a) temporary b) temporarie c) temperary d) temparory Answer: a) temporary
  26. 26. 24. Let me first check my _______ before I go with you tomorrow at the movie house. a) skedule b) shcedule c) schedule d) schedulle Answer: c) schedule
  27. 27. 25. As a _______ of this class, I take full responsibility of this misunderstanding. a) representetive b) representative c) representitive d) represantitive Answer: b) representative
  28. 28. 26. Always ask for an official _______ when buying at department stores and supermarkets. a) reciept b) recept c) receit d) receipt Answer: d) receipt
  29. 29. 27. It is such a ______ to work with you all. a) privelege b) privilege c) privilage d) privelage Answer: b) privilege
  30. 30. 28. Their research team gave us ________ to be answered after class. a) questionnaires b) questionaires c) questionnares d) questionares Answer: a) questionnaires
  31. 31. 29. Sigmund Freud is one of the remarkable persons in the field of child __________. a) psichology b) psycology c) psychology d) phsychology Answer: c) psychology
  32. 32. 30. She wears that dress only for special ________. a) occations b) occasions c) ocassions d) ocasions Answer: b) occasions
  33. 33. 31. John is the ________ child of Mr. and Mrs. Reyes. a) ligitimate b) legitimeet c) legitimate d) ligetimate Answer: c) legitimate
  34. 34. 32. Background ___________ is called schema. a) knowlege b) knawledge c) knowlage d) knowledge Answer: d) knowledge
  35. 35. 33. Safety ________ should be done before riding a rolling coaster. a) precautions b) precushions c) precaucions d) precoutions Answer: a) precautions
  36. 36. 34. To drive up the hill was _______. a) imposible b) impossible c) impassible d) imposible Answer: b) impossible
  37. 37. 35. Do not _______ her from doing her project. She might get mad. a) inter-apt b) interapt c) interupt d) interrupt Answer: d) interrupt
  38. 38. 36. The ______ company will give you enough money to start a new life after the fire. a) insurence b) insiurance c) insurance d) inciurance Answer: c) insurance
  39. 39. 37. Do not be ________ by the looks. a) deceived b) deceipt c) diceived d) decieved Answer: a) deceived
  40. 40. 38. Their family _______ is the reason why they can afford a two-week vacation in Japan. a) bisness b) bussiness c) business d) bisness Answer: c) business
  41. 41. 39. President Duterte’s ________ against drugs was taken seriously by the police force. a) campaign b) campagne c) campayne d) campaighne Answer: a) campaign
  42. 42. 40. Smoking ______ may lead to lung cancer and emphysema. a) cigaretes b) cigarettes c) cigrretes d) ciggarettes Answer: b) cigarettes
  43. 43. 41. For room _________, kindly contact us through our e-mail address. a) accommodations b) accomodations c) acommodations d) acomodations Answer: a) accommodations
  44. 44. 42. I want to join the __________ on props. a) commitee b) comittee c) committee d) comitee Answer: c) committee
  45. 45. 43. The ________ store was closed due to sanitary issues. a) convienience b) conveenience c) convinience d) convenience Answer: d) convenience
  46. 46. 44. Kindly look for the ___________ of literature. a) difenition b) defenition c) definition d) diffenition Answer: c) definition
  47. 47. 45. Self- ________ is important when you are on a diet. a) disciplene b) discipline c) discipleen d) disiplene Answer: b) discipline
  48. 48. 46. Do not ___________ how you tell your story. Some people might get irritated. a) exaggerate b) exagerate c) exagerrate d) exaggerrate Answer: a) exaggerate
  49. 49. 47. Your joke was quite ___________. a) humurous b) humorous c) humourus d) humoorous Answer: b) humorous
  50. 50. 48. One of the most _______ people in show business is Stan Lee. a) influentcial b) influwential c) influencial d) influential Answer: d) influential
  51. 51. 49. No man is an ______. a) island b) isleland c) iceland d) ileland Answer: a) island
  52. 52. 50. She was afraid of thunder and __________. a) lightening b) lighting c) lightning d) lightenning Answer: c) lightning

×