Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2019.majus

31 Aufrufe

Veröffentlicht am

A Hipercom akciós újság monitoring rendszerével készített elemzés megmutatja, hogy a kiválasztott termékcsoportokban az adott hónapban melyik márka szerepelt a legtöbbször az akciós újságokban.

Veröffentlicht in: Einzelhandel
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2019.majus

  1. 1. 2019. január2019. április TOP márkák – hónapról hónapra 2019 2019. márka versenye folytatódik! A joghurtok és hűtött desszertek között ismét nem történt változás, a Jogobella és a Pöttyös elsőként zárta a hónapot. A pralinék esetében a Merci az évben először ért el első helyezést, a táblás csokoládékat vizsgálva pedig láthatjuk, hogy a Milka győzelme töretlen. A rágcsálnivalók esetében most a Chio vette vissza az első helyet. Ha a szénsavas üdítőket vesszük górcső alá, itt is látható, hogy a Coca-Cola egyeduralmát ebben a hónapban sem tudta senki megdönteni. A tusfürdőknél a Baba másodszor győzelmeskedett, míg a mosóporoknál májusban az Ariel nyert.

×