Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2019.junius

26 Aufrufe

Veröffentlicht am

A Hipercom akciós újság monitoring rendszerével készített elemzés megmutatja, hogy a kiválasztott termékcsoportokban az adott hónapban melyik márka szerepelt a legtöbbször az akciós újságokban.

Veröffentlicht in: Einzelhandel
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Hipercom top 5x5_trend_hungary_2019.junius

  1. 1. 2019. január2019. június TOP márkák – hónapról hónapra 2019 A joghurtoknál hatalmas fordulat történt, ugyanis idén először a Jogobella lekerült az első helyről és az Oikos vette át a vezetést. A hűtött desszerteknél ismét ugyanaz a helyzet, a Pöttyös elsőként zárta a hónapot. A pralinék esetében a Raffaello újra megszerezte az első helyezést, a táblás csokoládékat vizsgálva pedig láthatjuk, hogy a Boci megtörte a Milka egyeduralmát. A rágcsálnivalók esetében újra a Chio könyvelhetett el sikert. Ha a szénsavas üdítőket vesszük górcső alá, itt is látható, hogy a Coca-Cola egyeduralmát ebben a hónapban sem tudta senki megdönteni. A tusfürdőknél a Nivea másodszor győzelmeskedett, míg a mosóporoknál júniusban is az Ariel nyert.

×