Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
Objectief,senioriteitenvertrouwenuitstralend,‘bruggen-relatiebouwer’,professionelefocusenondernemendingesteld
1
Curriculum...
Objectief,senioriteitenvertrouwenuitstralend,‘bruggen-relatiebouwer’,professionelefocusenondernemendingesteld
2
- Directe ...
Objectief,senioriteitenvertrouwenuitstralend,‘bruggen-relatiebouwer’,professionelefocusenondernemendingesteld
3
- Realisat...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Curriculum vitae Gert Haan

808 Aufrufe

Veröffentlicht am

  • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Curriculum vitae Gert Haan

  1. 1. Objectief,senioriteitenvertrouwenuitstralend,‘bruggen-relatiebouwer’,professionelefocusenondernemendingesteld 1 Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens: Naam: Gert Haan Adres: Eshuisstraat 6 Postcode en woonplaats: 7462RA Rijssen E-mailadres: gerthaan@live.nl Telefoon: 06-23541143 Geboortedatum: 30 januari 1962 Geslacht: man Nationaliteit: Nederlands Burgerlijke staat: Gehuwd Persoonlijkheidsprofiel: - Ervaren leidinggevende met een coachende stijl van leiding geven die goed kan organiseren. Ik beschik over sterke analytische vaardigheden, ben objectief, resultaatsgericht en loyaal naar de organisatie. - Naar mijn omgeving kom ik rustig en betrouwbaar over, ik ben service gericht en in staat mijn werkgever goed te vertegenwoordigen. Daarnaast ben ik effectief in het aangaan van relaties. - Binnen het team ben ik in staat het vertrouwen te ontwikkelen, voel de behoefte van anderen goed aan en sta open voor de mening van derden. Ben ondersteunend, standvastig en motiverend. - In mijn functioneren gedraag ik mij praktisch, rationeel en betrouwbaar en maak ik af waaraan ik ben begonnen. - Verder kan ik tactvol en helder communiceren, zowel schriftelijk als mondeling, en op een enthousiaste motiverende wijze presenteren. Mijn kwaliteiten komen het best tot zijn recht in een omgeving met nieuwe uitdagingen en intellectuele prikkels waarbij mijn aandacht zal uitgaan naar doelstellingen en processen. Ik word gemotiveerd door een verantwoordelijke functie. Werkervaring: Dura Vermeer Infrastructuur bv Oost 2007 – 1 december 2014: Bedrijfsleider vestiging Hengelo. Als bedrijfsleider was ik de eindverantwoordelijk voor de vestiging Hengelo en gaf leiding aan 50 medewerkers. - Afleggen van verantwoording over de uitgevoerde werken van de vestiging aan de directie. - Leiding geven aan de projectleiders, werkvoorbereiding en calculatie binnen de vestiging. - Leiding geven aan diverse projectteams voor design en construct werken, waaronder diverse UAV-GC contracten maar ook eigen ontwikkelingen. - Als tendermanager leiding geven aan diverse tenderteams waarbij de projecten uiteenliepen van 0,5 miljoen tot 20 miljoen omzet. - Het acquireren van nieuwe opdrachten. - In de vestiging heb ik de rol van projectmanager en risicomanager vervult tijdens de aanleg van Bedrijvenpark A1 te Deventer. Hierbij was het projectmanagement ingericht conform het IPM model en werd het programma Cradle gebruikt ter ondersteuning van de Systems Engineeringprocessen. - Beoordelen van calculaties en adviseren over inschrijfcijfer voor de aanbesteding. - Het succesvol leiding geven aan een “UAV-GC bouwteam” in samenwerking met de gemeente Zwolle. Een vernieuwende contractvorm waarbij het ontwerp in samenwerking met de opdrachtgever werd uitgewerkt en daarna gerealiseerd.
  2. 2. Objectief,senioriteitenvertrouwenuitstralend,‘bruggen-relatiebouwer’,professionelefocusenondernemendingesteld 2 - Directe betrokkenheid bij grote werken als de Hanzelijn en vliegveld Eelde, waarbij de rol vooral faciliterend op het gebied van personeelsinzet en controlerend op het gebied van financiën was. - Opstellen van jaarplannen en maandrapportages. - Vormgeven aan het personeelsbeleid van de vestiging. - Doorvoeren van een reorganisatie. - Lid van het MT van DVI Oost. Delgromij bv, 100% dochter van Grontmij Advies & Techniek bv 2002 – 2007: Projectmanager Exploitaties. Als Projectmanager Exploitaties was ik eindverantwoordelijke voor de baggerspeciebergingen Kaliwaal en Drempt en de zandwinningen van Delgromij. - Het opzetten en tot uitvoering brengen van de baggerspecieberging Kaliwaal en Drempt. - Het initiëren en tot uitvoering brengen van nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden waarbij zowel ontwerp, grondverwerving, vergunningverlening en het maken van een bestek onderdeel waren. - Het samen werken met diverse waterschappen in de oplossing van de baggerspecie problematiek. - Het optreden als opdrachtgever voor diverse uit te voeren werken. - Het omgaan met politiek gevoelige trajecten waarbij overleg met overheden en actiegroepen onderdeel was. - Het opstellen en bewaken van de jaarbudgetten voor de verschillende exploitaties. - Leiding geven aan de aankoop en het beheer van gronden rondom de exploitaties. - Lid van het MT van Delgromij. Krekel bv (in 2000 overgenomen door Dura Vermeer) 1998 – 2002: Hoofd Projecten Als Hoofd Projecten eindverantwoordelijk voor alle in uitvoering zijnde projecten. Hierbij gaf ik leiding aan een team van 35 medewerkers. - Leiding geven aan de afdelingen uitvoering, planning en werkvoorbereiding. - Acquisitie voeren bij de diverse opdrachtgevers. - Verantwoordelijk voor de financiële afronding van de projecten. - Verantwoordelijk voor de planning van asfaltsets en bestellingen bij de asfaltmolens. Agapé (stichting voor evangelisatie en toerusting) 1994 – 1998: Regioleider Oost Nederland Als regioleider verantwoordelijk voor het opzetten van het evangelisatie en toerustingswerk in de provincies Gelderland en Overijssel. - Het geven van onderwijs en korte cursussen. - Het opbouwen en onderhouden van een relatienetwerk met ondersteuners. - Samenwerking zoeken met diverse kerkgenootschappen en van hieruit evangelisatie en toerustingsprojecten opstarten. Aannemingsbedrijf Simon Benus Stadskanaal 1992 – 1994: Hoofd Wegenbouw 1987 – 1992: Projectleider Hoofd Wegenbouw gaf ik leiding aan de afdeling wegenbouw met een 25 tal medewerkers. Als projectleider verantwoordelijk voor calculatie, voorbereiding en uitvoering van diverse projecten op het gebied van wegenbouw en betonbouw. - Realisatie van een tweetal grote zuiveringen voor de AVEBE te Ter Apelkanaal en Veendam. - Realisatie tunnel compostering “OGAR” te Oude Pekela. - Realisatie bedrijfsgebouwen voor AKZO en AVEBE.
  3. 3. Objectief,senioriteitenvertrouwenuitstralend,‘bruggen-relatiebouwer’,professionelefocusenondernemendingesteld 3 - Realisatie diverse riolerings,- en asfalteringsprojecten. - Verantwoordelijke voor opzet en uitwerking ISO 9001 normering. Opleidingen: - 1982 – 1986 HTS weg en waterbouw, Groningen. - 1986 – 1987 HTS technische bedrijfskunde, Groningen. - Teamrol management training 1996. - Leiderschapstraining 1996. - Theologie, deeltijd, aan de Evangelische Theologische Faculteit te Heverlee (België) 1995-1998. - Rationeel wegbeheer visuele inspectie 2001 - Waterbodemsanering, Postacademisch onderwijs 2002, TU Delft. - Inspirerend Leiderschap 2008. - Basic Coachings Skills 2008. - Systems Engineering 2009. - VCA-VOL 2009. - Netwerken in een zakelijke markt 2009. - Competentie gerichte evaluatiegesprekken 2010. - Ervaren Management Programma Dura Vermeer2011 – 2012. - Commerciële gespreksvoering 2012. - UAV-GC 2014. - Veiligheidsleiderschap 2014. Hobby’s en nevenactiviteiten: Sporten (volleybal en hardlopen), lezen en sudoku puzzels. Daarnaast ben ik voorzitter van de kerkenraad van de gereformeerde kerk in Rijssen (2800 leden).

×