Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

Populația mahomedană în Europa

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 16 Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Anzeige

Weitere von FrescatiStory (20)

Aktuellste (20)

Anzeige

Populația mahomedană în Europa

 1. 1. Fara muzica de fond pentru a nu tulbura lectura !  Avanseaza cu clic !
 2. 2. - Moştenirea culturală a lumii pe care Copiii dumneavoastră o vor moşteni, va fi extrem de diferita de ceea ce este astăzi. - Veti asista la schimbarile demografice ce au inceput a se manifesta la nivel planetar.
 3. 3. - Potrivit studiilor, pentru ca o cultură sa dureze mai mult de 25 de ani, rata de fertilitate per familie trebuie sa fie 2,11 obligatoriu. Dacă acest procent este mai mic, cultura este în scădere. Istoric, nici o cultură nu a rezistat vreodată cu o rata de fertilitate mai mica de 1,9. La o rată de 1,3 este imposibil de pastrat acest proces cultural, deoarece ar lua 80 – 100 ani să fie pastrata şi deoarece nu există nici un model economic pentru a sprijini o cultură în această perioadă.
 4. 4. - Altfel spus, daca doua cupluri de parinti au cate un copil, numarul copiilor va fi jumatea numarului de parinti si daca fiecare din acesti copii vor avea un copil, va fi un singur copil la 4 bunici... - Daca in 2009 s-au nascut doar un million de bebelusi, va fi foarte dificil de avea 2 milioane de adulti, la orizontul lui 2026… - Cand o populatie este in declin, cultura sa este de asemenea in proces similar...
 5. 5. - In 2007, nivelurile de fertilitate erau : - in Franta 1,8 – - in Anglia 1,6 – - in Grecia 1,3 – - in Germania 1,3 – - in Italia 1,2 - - in Spania 1,1... - Per ansamblul Uniunii Europene compusa din 31 de state, rata medie de fertilitate este doar … 1,38. Studii istorice dovedesc ca acest numar nu poate fi corectat. In cativa ani, Europa asa cum o stim astazi, va inceta sa mai existe. Totusi pana in prezent, populatia Europei nu s-a diminuat. De ce ? Din cauza imigratiei musulmane...
 6. 6. Dintre toate cresterile de populatie din Europa din 1990 incoace, a fost realizata de imigratia musulmanilor. In Franta media este 1,8 copii per familie, in timp ce musulmanii din Franta au o medie de 8,1 copii per familie ! ! In sudul Frantei unde prin traditie era cel mai mare numar de biserici, acum sunt mai multe moschei decat. 30 % dintre copii intre 0 la 20 ani sunt musulmani. In orasele mari ca Nisa, Marseille si Paris, acest raport atinge 45 %.
 7. 7. - In 2027, din 5 Francezi, 1 va fi musulman - In doar 39 de ani, Franta va fi o republica (daca ramane republica!) islamica ... - In acesti ultimi 30 de ani, populatia musulmana din Marea Britanie a ajuns de la 82.000 la 2,1 milioane... Multiplicare de 30 ori ! - Actualmente sunt mai mult de 1000 moschei, multe dintre ele vechi biserici (catolice) transformate ! - In Tarile de Jos 50 % din noii nascuti sunt musulmani si in doar 15 ani, jumatate din populatie va fi musulmana.
 8. 8. - In Russia, 40 % din armata rusa vor fi musulmani in doar cativa ani, caci exista mai mult de 23 milioane de musulmani, adica din 5 Rusi, 1 este musulman. - Actualmente in Belgia, 25 % din populatie si 5 % din toate nasterile sunt musulmani. - Guvernul belgian a declarat ca o treime din toti copii ce se vor naste in Europa, vor fi musulmani. - Guvernul german, primul care a vorbit deschis despre aceasta problema a declarat: « Declinul populatiei etnice germane nu poate fi oprit. Spirala regresie nu poate fi inversata. Germania va fi un stat islamic in jurul anului  2050 »
 9. 9. - Kadhafi, leaderul libyan a spus : « Sunt semne ca Allah va acorda Islamului in Europa o imensa victorie, fara sabii, fara pusti, fara nici o batalie. Noi nu avem nevoie de teroristi, noi nu avem nevoie de kamikaze »... - Cei cca 50 milioane de musulmani ce traiesc in Europa vor constitui un continent musulman in doar cateva zeci de ani... - Actualmente in Europa exista 52 milioane de musulmani.
 10. 10. - Guvernul german a spus ca trebuie sa ne asteptam ca acest numar sa se dubleze in viitorii 20 de ani .. Deci 104 millioane… - Pe continentul american, cifrele ne povestesc aceeasi poveste. Acum rata fertilitatii in Canada este 1,6… cu 0,5 puncte mai jos de ceea ce trebuia ca o cultura sa se mentina. Islamul este acum religia care se dezvolta cel mai rapid. - In 2001 si 2006, populatia Canadei a crescut cu 1,6 milioane din care 1,2 milioane au venit din imigratie.
 11. 11. - In SUA, rata de fertilitate a cetateanului american este de 1,6. Cu afluxul imigratiei venite din tarile Latino-Americane, rata ajunge la 2,11 minimum necesar pentru mentinerea unei culturi existente. - In 1970, erau 100.000 musulmani in SUA… Azi sunt mai mult de 9 milioane... - Lumea este in parcurs de schimbare.. Este timpul desteptarii...
 12. 12. - Acum 4 ani, o conferinta a 24 de organizatii musulmane a avut loc la Chicago. Transcriptiile acestei conferinte arata in detaliu ca aceste organizatii intentioneaza ’’coranizarea’’ planificata a SUA prin mijloacele media, politicii educatiei, etc … - Ei au spus : « Noi trebuie sa ne pregatim faptului ca in 30 de ani vor fi 50 de milioane de musulmani ce vor trai in SUA ». Lumea in care traim nu va mai fi lumea in care copii si nepotii vostri vor trai. Biserica Catolica recent a declarat ca Islamul e in trend de a o depasi prin numarul credinciosilor...
 13. 13. Datele statistice dovedesc ca la rata de expansiune a Islamului actuala, aceasta va fi religia dominanta a lumii in 5-7 ani… Este timpul sa auzim cuvantul pronatalistilor, celor care gandesc ca orice civilizatie care nu mai face copii, se condamna la subordonare mai intai si apoi .. la moarte.
 14. 14. Adaug ca experienta imigratiei va fi mai bine traita de catre toata lumea cand europenii vor inceta sa aibe impresia ca s-au scufundat; pentru aceasta este suficient ca maternitatile sa se umple cu nou- nascuti Hans, Peter, Giovanni si altii ca Marcel, Paul, Julien...! Caci daca Franta este intr-o situatie demografica destul de buna, Germania si Italia au deja un picior in .. Groapa ! ! !
 15. 15. Aceasta prezentare a fost realizata cu ajutorul tuturor informatiilor a celor mai bune site-uri statistice dedicate problematicii demografice. Totul poate fi verificat. Recomand unora sa nu caute conotatii rasiste in cele prezentate, caci nu sunt nici intentia, nici scopul .. Ci doar informatia bruta ca atare… Multumesc ca ati avut rabdare sa citit pana la capat. Fais l’effort pour répandre ce message sur les changements du monde. Ceci est un appel à la réflexion...
 16. 16. Auteur: Dede-Francis Prezentarea in l.romana: Paul Cristofor

×