Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

Waartoe Leid Ik

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Nächste SlideShare
Presentatie Humalaya
Presentatie Humalaya
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 9 Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Anzeige

Ähnlich wie Waartoe Leid Ik (20)

Aktuellste (20)

Anzeige

Waartoe Leid Ik

  1. 1. Waartoe leid ik? Leider zijn is de kunst om verder te kijken dan je eigen referentie, vooruit in de tijd zien en daar conclusies in durven nemen om er voor te zorgen dat het geheel er beter van wordt.
  2. 2. Een echte leider is in staat om met een oog te zien wat er nu gebeurd en zijn andere oog houdt het doel, de visie of de moraal in de gaten. Het is de hoogste tijd dat de leiders in staat zijn om een moraal te verwoorden en mensen op hun eigen tempo mee kunnen nemen, te inspireren en via die weg aan te zetten tot actie.
  3. 3. Een goede leider gelooft in het kunnen van zijn medewerkers. Die leider heeft de mensen niet nodig om z’n ego te voeden maar om een verandering te bewerkstelligen ...... die moraal te bereiken. Hij heeft de capaciteit om de visie, die hij heeft, te vertalen naar een praktische invulling, die bovendien een duidelijk motiverent element bevat. Deze leider kan het publiek helpen inzien dat het goed of zelfs noodzakelijk is om te veranderen.
  4. 4. Waartoe leid ik dan? Ik vind het van essentieel belang dat de manier van leven, werken en ook van leidinggeven gaat veranderen.
  5. 5. En dat verandering niet op zichzelf staat, niet eenmalig is maar dat het een continuproces is.
  6. 6. Het is aan mij om anderen te helpen inzien waar hun kracht ligt om te werken aan een nieuwe wereld.
  7. 7. Helpen mensen inzien dat ik het niet doe voor mijn eigen gewin, maar voor het geheel waar we allemaal deel vanuit maken en waar we allemaal verantwoordelijk voor zijn.
  8. 8. Ik zal mijn aandeel leveren in deze strijd, door op zoek te gaan naar goede elementen. Door samen te bereiken wat een eenzame leider alleen nooit voor elkaar kan krijgen.
  9. 9. Het is tijd, ik ben er!

×