Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

MANAGING 3 ® - BUSINESS LEADERSHIP

De ce M3 ?

M3 este prima simulare care ilustrează, atât vizual cât și tactil relațiile dintre diferitele discipline de management: managementul resurselor umane, gândirea strategică și gândirea financiară.

Remarcabil este și modul în care participanții pot transfera direct ceea ce au învățat în domeniul lor de responsabilitate.

M3 creează, în același timp, o perspectivă specifică propriei dvs. firme și provocărilor cu care aceasta se confruntă în piață.

--

Care sunt temele specifice de învățare?

- OAMENII – cheia succesului
- “APETITUL PENTRU BUSINESS” – limite și posibilități pentru o creștere sănătoasă a afacerii
- INVESTIȚIILE – deciziile de investire pe baza analizelor financiare
- FLEXIBILITATEA – focusare, re-focusare, stabilirea priorităților
- REPUTAȚIA - controlul conștient al brandului în piață: poziționarea pe piața concurențială, atractivitatea pe piața forței de muncă.

  • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

MANAGING 3 ® - BUSINESS LEADERSHIP

  1. 1. GÂNDIRE ECONOMICĂ LEADERSHIP De ce M3 ? M3 este prima simulare care ilustrează, atât vizual cât și tactil relațiile dintre diferitele discipline de management: managementul resurselor umane, gândirea strategică și gândirea financiară. Remarcabil este și modul în care participanții pot transfera direct ceea ce au învățat în domeniul lor de responsabilitate. M3 creează, în același timp, o perspectivă specifică propriei dvs. firme și provocărilor cu care aceasta se confruntă în piață. Resurse Umane leadership, motivare, managementul timpului. Gândire strategică reputația companiei, competitivitate, definirea strategiei, planificarea strategică. Gândire economică costuri, bugete, profitabilitate, indicatori de performanță (KPI). Funcție de obiectivele specifice de învățare pentru grupul țintă, M3 poate fi adaptat prin simularea unor situații și evenimente asemănătoare cu cele reale, specifice business- ului dumneavoastră. În acest fel sunt oglindite în simulare procesele de business, scenariile și conexiunile din compania dumneavoastră. GÂNDIRE STRATEGICĂ MANAGING 3 ® BUSINESS LEADERSHIP SIMDUSTRY, Germany
  2. 2. BUSINESS LEADERSHIP MANAGING 3 ® office@evolutivconsultants.ro facebook.com/evolutiv Cum putem să vă s(t)imulăm afacerea? Hai să discutăm! Care sunt temele specifice de învățare? OAMENII – cheia succesului “APETITUL PENTRU BUSINESS” – limite și posibilități pentru o creștere sănătoasă a afacerii INVESTIȚIILE – deciziile de investire pe baza analizelor financiare FLEXIBILITATEA – focusare, re-focusare, stabilirea priorităților REPUTAȚIA - controlul conștient al brandului în piață: poziționarea pe piața concurențială, atractivitatea pe piața forței de muncă. În plus... ... oferă o înțelegere specifică a managementului factorilor de succes relevanți ai companiei și, astfel, contribuie la succesul pe termen lung al afacerii, ... oferă o experiență de învățare sustenabilă, plăcută, interactivă, cu legătură directă, individuală cu realitatea. SIMDUSTRY, Germany

×