Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

FRENZY ® - BUSINESS INTRO

287 Aufrufe

Veröffentlicht am

Acest workshop este special creat pentru a fi ușor de înțeles, extrem de clar din punct de vedere vizual și o experiență fascinantă pentru participanți.

Nu vă îngrijorați în legătură cu limbajul străin al finanțelor din lumea afacerilor - îl veți înțelege mai repede decât vă așteptați!

Veröffentlicht in: Leadership & Management
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

FRENZY ® - BUSINESS INTRO

  1. 1. OFERIȚI-LE ANGAJAȚILOR LIMBAJUL FINANCIAR DE CARE AU NEVOIE! BUSINESS INTRO FRENZY ® Conversational Finance™ Frenzy® este o simulare de business care reușește, în timp extrem de scurt (3 – 4 ore), să evidențieze modul în care circulă banii într-o organizație. În business se vorbește limbajul financiar. Investițiile, vânzările, profitul, cash-ul sunt elemente esențiale într-o afacere. Obiectivele strategice ale unei companii includ aceste elemente. De ce avem nevoie să înțelegem limbajul financiar? • În fiecare moment, oamenii iau decizii în organizația lor; • Este nevoie ca fiecare să înțeleagă modul în care decizia sa are impact asupra rezultatelor de business. Tocmai de aceea, Frenzy® se focalizează pe: • Limbajul financiar specific, • Situațiile financiare relevante: cash, profit, bilanț, • Structura costurilor, • Diferența dintre cash și profit – impactul fiecăruia în organizație. Acest workshop este special creat pentru a fi ușor de înțeles, extrem de clar din punct de vedere vizual și o experiență fascinantă pentru participanți. Nu vă îngrijorați în legătură cu limbajul străin al finanțelor din lumea afacerilor - îl veți înțelege mai repede decât vă așteptați! Income/Outcome ® Andromeda Training, USA ”When you hear you forget, when you see you remember, when you experience you understand.”
  2. 2. Veți înțelege LIMBAJUL FINANCIAR Vă veți familiariza cu situațiile financiare de CASH și PROFIT Veți înțelege diferențele dintre CASH și PROFIT Vă veți familiariza cu STRUCTURA COSTURILOR Frenzy® este unul dintre cele mai incitante și dinamice programe din piață! PROGRAMUL INCLUDE • Modul 1: introducerea regulilor de joc și termenii financiari de bază • Modul 2: 3 – 4 cicluri de business (luni), în care participanții vând produse/ servicii și își măsoară rezultatele. Vor fi incluse și scurte comentarii referitoare la capitalul de lucru, ROI, ROCE, etc. • Modul 3: corelarea informațiilor învățate cu aspecte concrete din realitatea organizației participanților office@evolutivconsultants.ro facebook.com/evolutiv Cum putem să vă s(t)imulăm afacerea? Hai să discutăm! Vă veți bucura de experiența distractivă și inedită a unei simulări de business care nu e niciodată la fel. Frenzy este o alternativă creativă și dinamică pentru un team building altfel, pentru deschiderea unui eveniment de firmă - conferință sau întâlnire anuală. Alegerea ideală pentru grupuri mari, de peste 40participanți FUN ăsta e cuvântul.

×