Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Abilitati esentiale de vanzare

  • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

Abilitati esentiale de vanzare

  1. 1. tu câte motive ai să participi? 1. 2. Ai început de curând o activitate care presupune o muncă de vânzare și ai nevoie să dobândești abilități esențiale de proces. Ești nou numit în poziția de manager al unei echipe de vânzări și în loc să te ocupi de echipă, faci în continuare vânzări. 3. Ceea ce făceai înainte pare să nu mai funcționeze astăzi. Ai nevoie să înțelegi mecanismele vânzării cu plus valoare. 4. Știi că vânzarea se încheie atunci când ai încasat banii și ai nevoie să știi cum să folosești credit managementul. 5. Vrei să înțelegi mai bine natura profundă a relațiilor cu clienții și ce anume îi determină pe aceștia să cumpere sau nu 6. Rezultatele pe care le obții sunt bune, dar nu cele pe care managerul tău le așteaptă 7. ? Abilități esențiale de vânzare PUTEREA VALORILOR: În adâncul oricărei întreprinderi umane trăiesc, fie că sunt formulate explicit sau nu, valorile. Simple, tăcute și de-la-sine-înțelese în epoci de armonie și prosperitate, valorile își arată adevărata forță în momentele de confuzie, de cumpănă, de răscruce. Noi, oamenii Evolutiv, le-am pus la temelia drumului nostru împreună. Valorile ne sunt busolă, mentor, crez.
  2. 2. argument I. II. III. Tiparele anterioare de gândire sunt demolate de lipsa banilor, a încrederii și a viziunii pe termen 1. 2. Să găsească solutii pentru planificarea, pregătirea și prezentarea unor propuneri de vânzare Să liniștească îngrijorările clienților și să mărească șansele de a încheia o vânzare lung. 3. Să lucreze cu obiective specifice și să dezvolte strategii pentru a le obține Procesul de vânzare pe care îl propunem înlătură schemele de scurtcircuitare și construiește sisteme de înțelegere rațional-empatică 4. Să exerseze abilități de analiză și prezentare a produselor a nevoilor. 5. Să asculte activ, îmbogățindu-și perspectiva și contribuind astfel la construcția unor relații integre, de calitate, benefice pentru organizație 6. Să-și crească nivelul de asertivitate, netezind în același timp propriile comportamente pasive, agresive sau concesive 7. Să-și dezvolte portofoliul de clienți și să intensifice vânzarea la clienții actuali. Nu este nici simplu, nici ușor să transformi pe cineva din prospect în client. Cursul este focalizat către înțelegerea faptului că procesul de vânzare s-a schimbat radical în ultimii 4 ani. Simpla utilizare a unor tehnici de vânzări nu-ți mai este de folos în contextul actual. Un decident tăcut, dar foarte dur în procesul de vânzare este încrederea. Filosofia cursului se bazează pe ideea că plecând cu intenția onestă de a construi o relație cu clientul poți vorbi de profitabilitate pe termen mediu şi lung. despre ce vom vorbi la final, participanții vor ști: Ce căi avem pentru a construi relații trainince cu clienții și cum putem descătușa competențele latente ale organizației. A ȘTI, A TRĂI, A CREDE: Într-un program de training afli lucruri de folos. Câteodată ai și șansa de a trece prin experiențe revelatoare: “a ști” și “a trăi” îi fac loc, atunci, lui “a crede”. Noi, oamenii Evolutiv, avem convingerea că “a învăța” se regăsește, fără greș, la intersecția dintre “a ști”, “a trăi” și “a crede”. Acestea sunt verbele pe care se sprijină programele noastre.
  3. 3. Cezar GUMENI, Consultant Evolutiv Cezar a absolvit Facultatea de T.C.M. a Universitatii Tehnice Ghe Asachi din Iasi. A dobândit cunoștințe și abilități manageriale absolvind în anul 2004 Open University Business School, și ulterior programele de Management Strategic ale Critical Path Strategies (Boerne Texas, USA) și de Coaching Fundamentals ale MetaSysteme Coaching. În 2014 finalizează programul Project Management, acreditat ANC și ITOL, UK. ! Facilitează programe de Self Esteem Coaching pentru copii și adulți. Cezar este mentor și coach pentru tinerii din BraveArt, YouthBank și AIESEC și un voluntar cu vechime, membru al Board-ului Fundației Comunitare Iași. ! cum vom lucra În ultimii 15 ani Cezar a fost country manager pentru firme multinaționale (Sensient, Zeelandia), cu responsabilități pentru România și țările din Europa de Est. ! Abilitățile de antreprenor ale lui Cezar sunt probate de cele două branduri locale Cake Expert și Jolise, primul website de comerț electronic și livrări la domiciu de produse premium de patiserie și cofetărie din Iași. !!!! Îl puteți contacta pe Cezar la telefon 0744-630-144 sau pe e-mail, la office@evolutivconsultants.ro Cursul vă ajută să înțelegeți mai bine natura profundă a relațiilor cu clienții, să conștientizați ce anume îi determină pe oameni să cumpere și ce se întâmplă de fapt în orice proces de vânzare. ! MODULUL 1 ! Procesul de vânzare și actorii implicați !» Ce este vânzarea » Cine suntem noi ? » Metoda KASH » Diagrama competent/conștient, Profesioniști vs amatori în vânzări » Vânzarea în 7 pași » Cunoașterea produsului și analiza pe 3 nivele » Planificarea vânzării. Stabilirea obiectivelor !!!! ! MODULUL 2 Managementul resurselor ! » Matricea FORTE » Managementul propriei activități: diagrama urgent-important » Analiza atitudinilor în vânzare ! MODULUL 3 Managementul relațiilor cu clienții ! » Tipuri de clienți » Triada client- prieten- fan » Studiu de caz. Plan individual de acțiune !! MODULUL 4 Self management ! » Stabilirea și pregătirea întâlnirilor » Metoda BISSON de identificare a nevoilor clientului » Tehnici de lucru ( chestionare, prezentare, rezolvarea obiecțiilor, închiderea vânzării) » Păstrarea relațiilor și diversificarea portofoliului de produse vândute. V-ar ajuta să adaptăm acest program la nevoile specifice din compania dvs.? Ne puteți contacta la office@evolutivconsultants.ro. ce ne propunem CUNOȘTINȚE, EXPERIENȚĂ, PASIUNE: Cu toții am iubit sau detestat discipline școlare mulțumită - sau din cauza - profesorilor, nu-i așa? Evolutiv știe cât de important e dascălul. Tocmai de aceea și-a croit programele mizând, pe lângă cunoștințe, pe experiența și valorile unor traineri seniori care aduc în training “acel ceva” fără de care învățarea rămâne o sumă de informații.
  4. 4. Alte traininguri Evolutiv pe aceeași temă: Vrei să înveți și altceva? ÎN CULISELE DECIZIEI DE CUMPĂRARE: Programele clasice de training îi învață pe oamenii de vânzări mai degrabă cum să vândă decât să înțeleagă cum cumpără clientul. Evolutiv vă propune o ecuație inversată: descifrând procesul de decizie a clientului, veți învăța cum să vă comportați pentru a cataliza achiziția. NEGOCIERE COMERCIALĂ: Sintagma “road map” apare des în negocierile de pace. E acel drum cu jaloane agreate, acel traseu accidentat pe care părțile îl au de străbătut înainte de a semna o înțelegere. Negocierile comerciale sunt, evident, altă poveste, cu alte obiective și alte mize. Înseamnă asta că în afaceri n-ai nevoie de “roadmap”, de o bună cunoaștere a teritoriului și de tactici de negociere? CODUL BUNELOR MANIERE DE PREZENTARE: Ce ne împiedică să susținem și noi prezentări memorabile? Controlul emoțiilor, trăirilor, stărilor, geografia prezentării de impact și arta construcției unui discurs care convinge. GÂNDIRE ECONOMICĂ PENTRU ECHIPA TA DE VÂNZĂRI:Indicatorii financiari nu sunt decât expresia, în limbaj contabil, a performanțelor unei echipe. Înțelegându-i vei putea face reglaje mici, dar de impact, care netezesc calea către atingerea obiectivelor de vânzare. 360º ÎN RELAȚIILE CU CLIENȚII: Cum putem remodela relația dintre companie și clienți dizolvând tiparele de gândire și construind un raport nou, de substanță, între fiecare angajat și cei care ne cumpără produsele/serviciile. ORGANIZAȚIA CARE ÎNVAȚĂ: Noi, oamenii Evolutiv, credem în viitorul organizațiilor care învață continuu. Ne-am antrenat timp de 15 ani alături de zeci de companii, însoțindu-le întru autodepășire, fiindu-le aproape și în epoci de creștere, dar și în vremuri tulburi, de nevoie, când doar voința lor de a merge mai departe a făcut diferența. Pe noi vă puteți baza.

×