Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Prezentare Radu Grîu - Afiliere 3.0

441 Aufrufe

Veröffentlicht am

Prezentarea retelei Admitad la intalnirea Afiliere 3.0 de la Sinaia 2018

Veröffentlicht in: Marketing
 • Als Erste(r) kommentieren

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Prezentare Radu Grîu - Afiliere 3.0

 1. 1. Advertiserii și afiliații din România în rețeaua Admitad Rețea de afiliere Cost-Per-Action care oferă clienților surse de vânzări fiabile și afiliaților modele noi de afaceri pentru a genera venituri din trafic.
 2. 2. Ce este admitad și de ce suntem cu toții aici adunați? Un pic de istorie Admitad GmbH a fost înființat la 1 octombrie 2009. Dezvoltarea primei versiuni a platformei a durat mai mult de 7 luni, iar lansarea oficială a avut loc la 1 martie 2010. De la înființarea companiei și până în prezent, CEO-ul nostru este fondatorul Alexander Bachmann.
 3. 3. Admitad astăzi 1.663 advertiseri 771 903 afiliați 61 292 $ un publisher a câștigat ieri Compania are sediul central în Heilbronn, Germania, cu birouri suplimentare în Rusia, India, China, Dubai și Ucraina. Admitad are trafic la nivel mondial și lucrează cu tot felul de oferte. Performanțele cele mai bune au fost în comerțul electronic, călătorii și software, cele mai puternice geo fiind Europa de Est, SUA, UE, Orientul Mijlociu, India și China.
 4. 4. De ce Admitad? Credem că Admitad este diferit de orice altă rețea de afiliere cu care ați lucrat. ● PESTE 1600 DE PROGRAME DE AFILIERE, ADVERTISERI EXCLUSIVI ● MANAGER PERSONAL ● MAI MULTE UNELTE (inclusiv Lost orders pentru cashback-uri) ● CONTACT DIRECT CU ADVERTISERII ● RAPOARTE DETALIATE ȘI TRANSPARENTE ● CROSS-BROWSER/DEVICE/PLATFORM TRACKING (produs propriu, optimizat în fiecare zi) ● TAGTAG (stocăm cookie-urile pe serverele noastre)
 5. 5. De ce Admitad? Doriți să câștigați bani online și să construiți noi modele de afaceri pentru a genera venituri din trafic? Admitad este soluția perfectă pentru Dvs.! Tipuri de afiliați: site-uri de cashback, programe de loialitate, site-uri cu cupoane, marketplaces, site-uri de conținut/comparare, bloggeri, vloggeri, inclusiv Youtuberi, grupuri și pagini de rețele sociale, liste de E-mail, retargeting, popup/clickunder, bare de instrumente, rețele de banner/teaser, etc. Metode de plată Admitad În prezent, puteți retrage bani prin bancă, card bancar, PayPal, WebMoney, ePayments.
 6. 6. Admitad pentru advertiseri Doriți să vă măriți vânzările? Atunci, Admitad este exact ceea ce aveți nevoie! Fiecare client are serviciile complete de administrare a contului: • Moderarea și promovarea campaniei de către un manager de cont pe nișă • Aprobarea manuală a afiliaților pe baza parametrilor clientului (conveniți în prealabil) • Căutarea și recrutarea de afiliați suplimentari pe baza parametrilor clientului • Moderarea manuală a fiecărui spațiu publicitar și analiza săptămânală a traficului • Anti-fraudă ca serviciu și tehnologie, inclusiv împotriva cookie stuffing-ului în diferite forme • Fiecare client are acces complet la platforma noastră pentru a vedea afiliații care aduc vânzările. În Admitad au încredere:
 7. 7. Cu ce poate fi interesant pentru afacerea mea? ● Creșterea vânzărilor în magazinele Dvs.; ● Nu riscați nimic: plătiți numai pentru achizițiile confirmate și numai pentru cele care care nu au fost returnate; ● Nu mai trebuie să atrageți clienți de unul singur: vom face noi totul; ● Nu este nevoie să vă ocupați de îmbunătățiri pe plan tehnic; ● Monitorizarea încălcărilor este, de asemenea, de partea noastră. În Admitad au încredere:
 8. 8. Alegerea unei metode de integrare Pentru a lansa un program de afiliere, este necesar să vă integrați mai întâi site-ul și baza de date cu sistemul Admitad, astfel încât Admitad să poată primi date despre acțiunile efectuate de utilizatori pe site-ul dvs. și să le înregistreze în statistici. Admitad oferă următoarele metode de integrare: ● Integrarea prin codul de urmărire (cod JavaScript); ● Integrarea prin postback; ● Integrarea prin XML; ● Integrare prin API.
 9. 9. Model de afaceri: Nu avem costuri de intrare și nici taxe de înscriere, ci doar o taxă de 30% din comisionul plătit afiliaților pentru vânzări confirmate. De exemplu, la un comision pe vânzare de 10%, vom lua 3% și vom transmite 7% afiliatului.
 10. 10. Radu-Ion Grîu, International Business Development | Publisher’s Department | International Team | Ukraine e-mail: r.griu@admitad.com WhatsApp: +4076 44 39 772 Pentru mai multe informații, puteți contacta managerul nostru. Mulțumesc pentru atenție!

×