Anzeige
НОВОГОДИШЕН ИНФОРМАТОР.pdf
Nächste SlideShare
DRAGI ZMIJANAC “It is a challenge to be the leader of this great global movem...DRAGI ZMIJANAC “It is a challenge to be the leader of this great global movem...
Wird geladen in ... 3
1 von 1
Anzeige

Más contenido relacionado

Más de First Children's Embassy in the World(20)

Anzeige

НОВОГОДИШЕН ИНФОРМАТОР.pdf

  1. Новогодишен информатор 3 кампањи НАД 140 ОБЈАВИ НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ НАД 1000 ДЕЦА ОПФАТЕНИ вО ДЕТСКИ РАБОТИЛНИЦИ Работата на АлоБушавко 070 390 632 и другите директни сервиси за деца при Детската амбасада МЕЃАШИ во 2022 година НАД 350 ДОЈАВИ ПОМОШ И ПОДДРШКА
Anzeige