Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Demos Helsinki 10 vuotta – Salaisuus

Roope Mokan ja Aleksi Neuvosen juhlapuhe Demos Helsingin 10-vuotisjuhlissa 10.9.2015. #yhdessä #together #eteenpäin #forward #edistys #progress #ffbn

 • Als Erste(r) kommentieren

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Demos Helsinki 10 vuotta – Salaisuus

 1. 1. #YHDESSÄ #TOGETHER
 2. 2. SALAISUUS
 3. 3. MUUTOSTEORIA
 4. 4. USKONTUNNUSTUS
 5. 5. VERKOSTO vs ME
 6. 6. Ihmisten vapaa yhteistoiminta määrittää aikaamme samalla tavalla kuin suunnittelu ja tuotanto määrittivät viimeiset sata vuotta. HYPOTEESI
 7. 7. Mikä on muuttunut? 1940 20401990 2015
 8. 8. HELL IS OTHER PEOPLE Jean-Paul Sartre
 9. 9. ETEENPÄIN?
 10. 10. Ihmisten vapaa yhteistoiminta määrittää aikaamme samalla tavalla kuin suunnittelu ja tuotanto määrittivät viimeiset sata vuotta.
 11. 11. YHDESSÄ = UUSI TUOTANTOVOIMA
 12. 12. Miksi tämä on merkittävää?
 13. 13. Sen tulokset ovat etukäteen arvaamattomia. Yhteistoiminta on rajatonta.
 14. 14. Jokainen ihminen lisää ryhmässä tuo paitsi omat kätensä ja tietoisuutensa, myös kaikki suhteensa koneisiin, kaikki näkemänsä asiat ja kaikki tuntemansa ystävät ja muut ryhmät, jonka jäsen hän on. Yhteistoiminta on eksponentiaalista.
 15. 15. Jotta yhteistoiminta olisi sinun ainutkertaista olemustasi vastaava, täytyy sinun paljastaa itsesi, tietämättä täysin mitä paljastat ja miten toiset siihen reagoivat. Yhteistoiminta korvaa eksistentiaalisen yksinäisyyden merkityksen teolla.
 16. 16. Se vaatii paikan kohdata jatkuvasti ja inhimillisen energian luoda yhdessä, toistoa ja epäonnistumista sekä tarinan (joka paljastuu vasta toiminnan lakattua). Yhteistoiminta on haurasta.
 17. 17. Toiminnassa ihminen paljastaa itsensä tuntematta itseään tai tietämättä etukäteen, kenet paljastaa ja miten siihen reagoidaan. Yhteistoiminta on snadisti kuumottavaa.
 18. 18. Koska asetumme yhteistoimintaan itsenämme, emme suunnitelmassa tai ammatissa, yhteistoiminnan uudenluomiskyvylle ei ole vertauskohtia. Yhteistoiminta luo uutta.
 19. 19. TYÖ VALMISTAMINEN (YHTEIS)TOIMINTA
 20. 20. TYÖ
 21. 21. VALMISTAMINEN
 22. 22. TOIMINTA
 23. 23. YHTEISTOIMINTA VAPAUS EDISTYS RAJATTOMUUS KULUTTAMINEN YKSILÖLLISYYS RYHMÄ VALMISTAMINEN PALJASTAMINEN TOISTE YHDESSÄ FORWARD
 24. 24. Kaikessa suunnittelemattomassa toiminnassa tekijä tahtoo ensisijaisesti omaa kuvaansa, joko luonnon pakosta tai omasta vapaasta tahdostaan. Tämän seurauksena kaikki toimijat – jotka ylipäätänsä ovat toimijoita – saavat kokea tekojensa suomaa iloa. Dante “

×