© Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH
ITEM - HET ITEM WOORDENLIJST
MEERTALIGE TECHNISCHE WO...
© Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH
HET ITEM INDUSTRIETECHNIK GMBH BIEDT VOOR HET ZOMER S...
© Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH
HET ITEM WOORDENLIJST BESTAAT MOMENTEEL UIT MEER DAN ...
© Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH
DE TOEGANG TOT DIT NASLAGWERK IS MOGELIJK, HETZIJ VIA...
© Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH
ALS INNOVATIEF BEDRIJF, BEVORDEREN ITEM VAN ZORG, DUU...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Item woordenlijst

154 Aufrufe

Veröffentlicht am

Veröffentlicht in: Technologie
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Item woordenlijst

  1. 1. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH ITEM - HET ITEM WOORDENLIJST MEERTALIGE TECHNISCHE WOORDENBOEK EN WOORDENLIJST VOOR DE ONTLUIKENDE WERKTUIGBOUWKUNDIGEN!
  2. 2. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH HET ITEM INDUSTRIETECHNIK GMBH BIEDT VOOR HET ZOMER SEMESTER 2014, HET ITEM WOORDENLIJST ONLINE ALS EEN UNIEK HULPMIDDEL VOOR STUDENTEN WERKTUIGBOUWKUNDE. HET IS EEN GESPECIALISEERD WOORDENBOEK VOOR DE MACHINEBOUW PLUS EEN VERKLARENDE WOORDENLIJST. IN DE VERKLARENDE WOORDENLIJST MET ALLE BELANGRIJKE TECHNISCHE TERMEN, WAAR DEZE WORDEN UITGELEGD MET GELABELDE AFBEELDINGEN. ALLE INHOUD IS BESCHIKBAAR IN HET ENGELS EN DUITS.
  3. 3. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH HET ITEM WOORDENLIJST BESTAAT MOMENTEEL UIT MEER DAN 26.000 WOORDENBOEKINGANGEN, ONGEVEER 600 VERKLARENDE WOORDENLIJST VAN TECHNISCHE TERMEN UIT DE WERKTUIGBOUW. HET BEVAT BELANGRIJKE TECHNISCHE WOORDEN UIT DE LEERINHOUD VAN DE ALGEMENE MACHINEBOUW STUDENT MET FUNDAMENTEN VAN ELEKTROTECHNIEK EN WISKUNDE. DESKUNDIGE BEGELEIDING VAN DE WOORDENLIJST IS DOOR PROF. DR.-ING. HEINRICH KERN, TU ILMENAU, AANVAARD. DE INHOUD KAN WORDEN BENADERD MET EEN FULL TEXT SEARCH OF ALFABETISCH VIA EEN INDEX. BOVENDIEN WORDT GETOOND HOE DE TECHNISCHE TERM KAN WORDEN GEBRUIKT IN COMBINATIE MET INHOUD GERELATEERDE TERMEN.
  4. 4. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH DE TOEGANG TOT DIT NASLAGWERK IS MOGELIJK, HETZIJ VIA EEN WEB BROWSER OF EEN APP. DE APPS ZIJN BESCHIKBAAR OM ALS IOS OF ANDROID- VERSIES EN GRATIS TE DOWNLOADEN. HET ITEM WOORDENLIJST MOETEN DE LEERLINGEN BEGELEIDEN TIJDENS HUN OPLEIDING. DE COMBINATIE VAN GESPECIALISEERDE WOORDENBOEK, EEN WOORDENLIJST EN ILLUSTRATIEVE GRAPHICS MAAKT HET EEN BETROUWBARE ADVISEUR BIJ HET WERKEN MET BUITENLANDSE TECHNISCHE TEKSTEN. DE GEBRUIKER KAN INLOGGEN OP VIA EEN HANDS-ON FUNCTIE IN EN UIT TE BREIDEN DE WOORDENLIJST EN HET WOORDENBOEK.
  5. 5. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH ALS INNOVATIEF BEDRIJF, BEVORDEREN ITEM VAN ZORG, DUURZAME TRAINING EN KENNISOVERDRACHT. ITEM ZOU STUDENTEN MET DEZE VAKTERMEN OP DE WEG BEGELEIDEN DOOR MIDDEL VAN STUDIE EN WERK. OM HET NUT VAN HET ITEM WOORDENLIJST VERHOGEN EN TOCH TOEGANKELIJK TE MAKEN VOOR ANDERE GEBRUIKERS, ZIJN VERTALINGEN GEPLAND IN HET SPAANS EN CHINEES.

×