Aftrap automica

121 Aufrufe

Veröffentlicht am

Item24 aanwezig bij Autonomica München

Veröffentlicht in: Ingenieurwesen
0 Kommentare
0 Gefällt mir
Statistik
Notizen
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Keine Downloads
Aufrufe
Aufrufe insgesamt
121
Auf SlideShare
0
Aus Einbettungen
0
Anzahl an Einbettungen
2
Aktionen
Geteilt
0
Downloads
0
Kommentare
0
Gefällt mir
0
Einbettungen 0
Keine Einbettungen

Keine Notizen für die Folie

Aftrap automica

  1. 1. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH AFTRAP VOOR DE AUTOMATICA : MET DYNAMISCHE VOORJAAR NIEUWIGHEDEN IN HET SEIZOEN !
  2. 2. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH KORT VOOR HET WK PRESENTEERT HET ITEM INDUSTRIETECHNIK GMBH UIT SOLINGEN VAN 3-6 JUNI 2014 DE NIEUWE PRODUCT ONTWIKKELINGEN BIJ AUTOMATICA. ALS ONDERDEEL VAN DE HANDELSBEURS IN MÜNCHEN VOOR ITEM RICHT HET ZICH OP HET GEBIED VAN MACHINE- EN INSTALLATIEBOUW. DE MB LENTE INNOVATIES OP HET GEBIED DYNAMIEK, IS EEN NIEUWE, MULTIFUNCTIONELE INSTALLATIE KOLOM GEPRESENTEERD VOOR ONS INDUSTRIËLE BEDRIJF.
  3. 3. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH HET ITEM SYSTEEMBOUWPAKKET : ER IS MAAR EEN ORIGINEEL! DE BELANGRIJKSTE FOCUS PUNT TOONT VERSCHILLENDE DYNAMISCHE COMPONENTEN MET DE HUIDIGE EXPOSITIES DE BEKROONDE SERIE XMS. DE BIJZONDER COMPACTE ONTWERP VAN DE NIEUWE XMS PROFIELEN IN DOORSNEDE 40 X 40 BIEDT DE VOLLEDIGE FUNCTIONALITEIT VAN DE REEDS IN 2012 GEPRESENTEERD XMS SERIE NU MET AFGESLOTEN RUIMTE. NIEUW: GSF IS DE NIEUWSTE LINEAIRE EENHEID IN HET ITEM LINEAR TECHNOLOGY PALET MET VELE VOORDELEN: LICHT, STIL EN KRACHTIG . DAARNAAST BIEDT HET EEN HOLLE AS VOOR EENVOUDIGE KOPPELING MET APPLICATIES.
  4. 4. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH HET NIEUWTJE ONDER MIDDELEN : HET ITEM DIENSTPAAL! MULTIFUNCTIONEEL: ELEKTRICITEIT , PERSLUCHT, NETWERK - ALLEMAAL VANUIT EEN CENTRAAL PUNT . HET ITEM DIENST PAAL IS DE ROBUUSTE EN FLEXIBELE OPLOSSING VOOR DE BEDRADING IN WERKPLAATSEN, LABORATORIA OF INDUSTRIËLE WERKGELEGENHEDEN. IN TEGENSTELLING TOT EEN KABELKANAAL, DIENT DE KOLOM ALS VERBINDINGSPUNT VOOR LAMPEN , MONITOREN, VEILIGHEIDSHEKKEN OF WERKTAFELS . DIT IS DE SLIMME MANIER DIE VEILIG EN FLEXIBEL TE GEBRUIKEN IS IN WERKRUIMTEN .
  5. 5. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH DE NIEUWSTE PRODUCT CATALOGI ZIJN OOK OP DE POST VERKRIJGBAAR – DAARNAAST ZIJN DEZE OOK OP DE WEBSITE BESCHIKBAAR OM TE DOWNLOADEN: WWW.ITEM24.DE/SERVICE/MEDIENDOWNLOADCENTER/CA TALOGI/HAUPTKATALOGE.HTML

×