Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Cargols a la llauna

174 Aufrufe

Veröffentlicht am

Com preparar cargols a la llauna.

Veröffentlicht in: Lebensmittel
 • Als Erste(r) kommentieren

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Cargols a la llauna

 1. 1. CASSANDRA BERTRAN SIERRA MO_20. ALIMENTACIÓ
 2. 2. CARGOLS A LA LLAUNA?  És una especialitat culinària de la cuina catalana. És un plat senzill en què els caragols són cuits al foc o bé al forn amb llauna. Se serveixen acompanyats d’allioli i/o vinagreta. Aquest és especialment típic de les terres de Lleida, on organitzem des del 1980 l’Aplec del Caragol de Lleida.
 3. 3. PER QUÈ CARGOLS A LA LLAUNA?  He triat aquesta recepta perquè és un plat típic de la meva ciutat, Lleida.  Cada any des de fa més de 20 anys a Lleida fem l’Aplec del Cargol, que és una gran festa que fan tot un cap de setmana amb més de 50 penyes i totes elles preparen llaunes de cargols.
 4. 4. INGREDIENTS  Per fer uns bons cargols a la llauna necessitem:  200gr. de cargols.  Sal fina i grossa.  Oli d’oliva.  Conyac.  Pebre negre.  Pebre vermell dolç.
 5. 5. PROCEDIMENT  Primerament hem de ficar sal grossa a la graella i estendre-la per a que estigui repartida i cobreixi el fons de la graella.
 6. 6. PROCEDIMENT  El segon pas és posar els cargols damunt de la sal boca a dalt, ven col·locats sense deixa cap espai.
 7. 7. PROCEDIMENT  El tercer pas és ficar-li sal als cargols i començar-los a fer al foc. Aquesta recepta serveix tant al forn com a la brasa.  Deixar la llauna dels cargols al foc durant 5 minuts.
 8. 8. PROCEDIMENT  El quart pas i últim desprès de estar els cargols 5 minuts al foc, es treuen i se els fica un raig d’oli i un raig de conyac.  Se torna a col·locar la llauna i es deixar 5 minuts o 8 minuts depenen de la temperatura del foc.  Desprès traurem la llauna i ficarem una mica de pebre vermell i negre.
 9. 9. JA HO TENIM!!  Per acabar preparem un bon ali oli de acompanyament i ja tenim els cargols a la Lleidatana.

×