Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Miten olla erinomainen IT-johtaja? Näin työntekijät kertovat.

989 Aufrufe

Veröffentlicht am

Kysyimme työntekijöiltä miten IT voisi lisätä työn tehokkuutta ja tuottavuutta. Näin he vastasivat. Tutustu faktaan ja lukuihin jokapäiväisestä työstä.

Veröffentlicht in: Business
  • Als Erste(r) kommentieren

Miten olla erinomainen IT-johtaja? Näin työntekijät kertovat.

  1. 1. KYSELYTUTKIMUKSEEN VASTANNEISTA JOS HALUAT OLLA ERINOMAINEN IT-JOHTAJA, MITÄ SINUN TULEE TEHDÄ? TULOS EI OLE YLLÄTYS, SILLÄ: LISÄÄ TYÖN SUJUVUUTTA TEHOKKUUTTA Selvittääkseen miten IT-johtajat voisivat parantaa työn tehokkuutta organisaatioissaan tehokkaamman informaationhallinnan avulla, Canon Eurooppa pyysi ICM Research -tutkimusyritystä suorittamaan kyselytutkimuksen 3800 toimistotyöntekijälle EMEA-alueella. uskoo, että tehokkaammalla informaationhallinnalla voitaisiin parantaa tehokkuutta, sillä he käyttävät 25 minuuttia joka päivä oikeiden dokumenttien etsimiseen. työntekijöistä ei ymmärrä miten tiedon käsittely vaikuttaa tuottavuuteen. Panostaa koulutukseen Ottaa käyttöön standardoidut prosessit ja käytänteet. Ottaa haltuun ja yhtenäistää yrityksen tietovarastot BE EXCEPTIONAL Parantunut tehokkuus 43 % varastoi tietoa omille henkilökohtaisille laitteilleen. vastaajista ei ole kerrottu, miten suuri merkitys tiedolla on organisaation toiminnalle. 23 % 29 % vastaajista on sitä mieltä,että koulutus olisi tehokkain keino muuttaa työskentelyä tehokkaammaksi. 58 % vastaajista on sitä mieltä, että tämä helpottaisi informaationhallintaa. 40 % Tehokas informaationhallinta 4 työntekijää 10:stä 1/4 ja vieraile canon.fi/exceptional

×