Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

Presentation BURGER.pptx

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 13 Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Aktuellste (20)

Anzeige

Presentation BURGER.pptx

 1. 1. “MAFIA BURGER”
 2. 2. PENGENALAN Perniagaan MAFIA BURGER merupakan produk makanan segera yang bermula operasi pada bulan 11 iaitu 13/11/2022. Perniagaan ini menyediakan makanan kepada pelanggan. Jenis perniagaan MAFIA BURGER ialah perkongsian dimana ahli syarikat ini ada 3 orang,manakala 2 orang dari ahli tersebut ialah rakan kongsi biasa yg berhak menguruskan perniagaan.
 3. 3. VISI Visi MAFIA BURGER adalah menjadi restoran yang dapat memenuhi cita rasa pelanggan dan memberikan yang terbaik Di dunia.Untuk mencapai visi ini, MAFIA BURGER selalu menjamin mutu Produk-produknya,mengutamakan Kebersihan dan keamana.Senyum konsumen adalah hal penting untuk MAFIA BURGER.
 4. 4. MISI -Menjalankan tugas dengan lancar dan pantas mengikut masa tanpa kelewatan. -Menyediakan produk yang berkualiti tinggi -Menaikkan makanan segera sebagai makanan kesihatan -Memberikan pelayanan dengan system operasional yang unggul
 5. 5. OBJEKTIF . Objektif utama MAFIA BURGER ialah untuk menjadi tempat makan kegemaran pelanggan.Selain itu,untuk menjadi syarikat makanan segera, terbaik dan menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan. Seterusnya,MAFIA BURGER menyediakan pekerja yang lebih mahir dan mesra pelangganserta menjamin kawalan kualiti makanan pada pelanggan.
 6. 6. CARTA ORGANISASI
 7. 7. KELEBIHAN PERNIAGAAN
 8. 8. KELEMAHAN PERNIAGAAN
 9. 9. KESIMPULAN/HARAPAN PERNIAGAAN -Berjaya menyumbang sumbangan social seperti menderma dan memberi hadiah. -Memenuhi prospek/pasaran perniagaan di masa hadapan dengan membuka 10 cawangan di luar negeri dan negara.
 10. 10. LAMPIRAN Antara menu lain ialah: 1.DOUBLE CHEESE BURGER ~Berharga RM 9.50
 11. 11. 2.SPICE VEGAN DOUBLE CHEESE BURGER ~Berharga RM 14.00
 12. 12. BANNER PERNIAGAAN
 13. 13. PROMOSI BURGER

×