Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

El Petroli i l'Energia Nuclear

155 Aufrufe

Veröffentlicht am

Súnion 2015 - Dani París, Ferran Montaña, Andreu Huguet

Veröffentlicht in: Bildung
 • Als Erste(r) kommentieren

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

El Petroli i l'Energia Nuclear

 1. 1. EL PETROLI I L’ENERGIA NUCLEAR Dani París, Ferran Montaña, Andreu Huguet
 2. 2. Petroli PetroliPetroli
 3. 3. Composició CnH2n+2 Per cada mol·lècula de carboni, n’hi hauran el doble més dues mes d’hidrogen.
 4. 4. Països importadors anuals PIB per càpita - USD
 5. 5. Petroli
 6. 6. Futur del petroli
 7. 7. NUCLEAR
 8. 8. Composició L’energia nuclear es basa en l’urani 235 o el plutoni 239.
 9. 9. Principals països productors 1. E.U.A produïnt 101465 MW (e) 2. França produïnt 63130 MW (e) 3. Japó 44215 MW (e) MW (e): Megavatio electrico Dades del 2012 Mapa de les centrals nuclears als E.U.A, el país que més produeix. Tecnatom: Empresa que dóna suport a les centrals elèctriques des del 1957.
 10. 10. ENERGIA NUCLEAR
 11. 11. Importància per a mi i per als avis, i l’evolució d’aquesta energia Meva: Trobo, que tot i que és una energia molt contaminant, perillosa i que encara no coneixem del tot, és molt útil per a tot el que fem, ens dona moltes facilitats, tot i que al ser perillosa no em convenç, però si es pogués trobar la forma de que fos més segura jo estaría encara mes a favor del que ho estic ara. Avi: El meu avi… tot i que està a favor d’aquesta energia sap que és perillosa, sap que algun dia molta gent podría morir ( que ja ha passat ) però que fos encara més bèstia, em diu que és una energia que cal explotar però amb molt de compte i si fos possible a zones apartades de la ciutat per que hi hagués la major seguretat. Evolució: L’evolució d’aquesta energia ha sigut sorprenent, des de que fou descoberta per Enrico Fermi ( el primer constructor d’un reactor nuclear ) la manera de construir i fe evolucionar aquesta energia ha sigut brutal, ja que te molt potencial, pot ser perillosa, tanmateix és molt útil per a la vida humana. Estadística de com ha crescut l’energia nuclear, del 1954 fins al 2012

×