Anzeige

biografiatik.pptx

24. Jan 2023
Anzeige

Más contenido relacionado

Anzeige

biografiatik.pptx

 1. BIOGRAFIA Andrea Lizancos Barceló
 2. INDEX ·Qui sóc? · ¿Quan vaig néixer? ·La meva asignatura preferida. · El meu passatemps preferit · ¿A quina escola vaig anar? · Quins instruments se tocar? · Quan vaig començar a dibuixar? · Que faré de gran? ·Despedida
 3. ·QUI SOC? Soc una alota que es nom Andrea, tinc 16 anys, soc Mallorquina i visc a Son Roca. Tinc una mare , visco a una familia monoparental., tinc un gos i un moix. Soc una nina que li agrada estar en casa y no sortir molt.
 4. QUAN VAIG NÉIXER? Vaig neixer el 22 d’ abril de 2006, aixo fa que ara tinc 16 anys. Vaig néxer quan la meva mare la meva mare tenia 30 o anava a cumplir-los.
 5. LA MEVA ASIGNATURA PREFERIDA. La meva asignatura preferida es plástica, pero com aquest anys no hi ha diría que es Castellá o Matematiques.
 6. EL MEU PASSATEMPS PREFERIT. El meu pasatemps preferit es dibuixar, em agrada dibuixar desde petita, pero als 13 anys. També és llegir manga y veure Tik Tok.
 7. A QUINA ESCOLA VAIG ANAR? Vaig anar a CEIP Son Serra, una escola es troba a la vileta, es un centre on et ensenyen a tocar un instrument y llenguatge musical. https://ceipsonserra.org/
 8. QUINS INSTRUMENTS SE TOCAR? Se tocar el violin, vaig aprendre cuatre anys seguits, tinc el titol per poder anar-hi al conservatori. Vaig ser el concertino el ultim any de la escola en el Truit Teatre.
 9. QUAN VAIG COMENÇAR A DIBUIXAR? Vaig començar realment a dibuixar desde petita, pero a dibuixar manco bé als 13 anys. Va ser cuan vaig descrubrir el anime que em agradaba molt dibuixar-lo.
 10. QUÉ FARÉ DE GRAN? Psicóloga, se me endona bé escoltar a la gent, pero no parla-hi amb ells. Y sempre em demanen consells, a si que em agradia coneixer mes a la gent tant com personalment y sicologicament, i també paguen molt bé.
 11. Y FINS AQUÍ GRACIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ!
Anzeige