Anzeige
Anzeige

Más contenido relacionado

Anzeige

Viatge per Europa.pdf

 1. Viatge per Europa Aina López
 2. Aquest viatge serà per Noruega. Visitarem Oslo, Bergen, Fiordos de Bergen, Flam, Glaciar de Briksdal i Geiranger, Ruta carretera del Àguila i Molde Per on serà el viatge ?
 3. Transports: Espanya - Noruega: Agafem un avió a les 16:05 de la tarda i arribaríem a les 20:15 (4h i 9min). Aeroport de Noruega - Oslo: Per anar a Oslo agafariem un taxi i hi han 50 kilòmetres aproximadament es a dir 1 h de camí. Oslo - Bergen: Desde Oslo a Bergen hi han uns 305 km, però per carretera uns 457,3 km, llavors agafariem un tren que dura 6 hores i 45 minuts. Bergen - Fiorodos de Bergen: De Bergen a Fiordos de Bergen hi han uns 447 km es a dir, agafariem un cotxe i tardariem 6 hores i 53 minuts. Fiorodos de Bergen - Flam: De Fiordos de Bergen a Flam, en tren, tardariem 3 hores
 4. Flam - Glaciar de Briksdal: Per anar de Flam a Glaciar de Briksdal, agafariem un cotxe i tardariem 3 hores i mitja. Glaciar de Briksdal i Geiranger - Ruta carretera del Àguila: Per anar de Glaciar de Briksdal i Geiranger a la Ruta carretera del Àguila: agafariemun cotxe i tardariem unes 4 hores i mitja. Ruta carretera del Àguila - Molde: I per últim per anar de la Ruta carretera del Àguila a Molde, que agafariem un taxi/cotxe i tardariem unes dos hores en arribar.
 5. Oslo, el visitarem ja que es la capital del país i no ens la podem perdre El primer dia visitarem oslo
 6. Opera house Aquest edifici de marbre que sembla emergir de les aigües ha esdevingut un dels monuments més visitats de la capital. On has d'anar ? Residència dels reis Va ser construït durant la primera meitat del segle xix com la residència noruega del rei noruec i suec Carles XIV de Suècia.
 7. Hotel Anker Hotel ( 107€ la nit ) Hotel i restaurant Restaurant Ricksha Pakistani Street Food
 8. És la ciutat més gran de Noruega. El segon dia visitarem bergen
 9. Barri bryggen És un barri on predominen colors molts llamatius com els grocs, tronjes, vermells… On has d'anar ? Mercat del peix Aquest és un mercat molt gran on els pecadors venen tot el peix que han pescat durant el dia.
 10. Hotel MOXY Bergen ( 91€ la nit ) Hotel i restaurant Restaurant Brian Boru Irish Pub
 11. El tercer dia visitarem “Fiordos” de Bergen Aquest es un lloc molt fàcil d’anar i molt bonic.
 12. Sognefjorden Aquest es el “fiordo” més gran de Noruega i el segon del món després del fiord de Scoresby Sund a Groenlàndia. On has d'anar ? Naeroyfjord El fiord de Nærøy és un fiord situat al municipi d'Aurland a Sogn og Fjordane, Noruega. Es tracta d'una branca del gran fiord de Sognefjord.
 13. Aquest poble destaca per els seus“fiordos”, i perquè està envoltat de natura. El quart dia visitarem flam
 14. El tren de Flam Aquest es un tren, que quan estàs diner les vistes que hi han son increïbles On has d'anar ? Mirador de Stegastein Aquí s'ha de venir simplement per les vistes que hi ha.
 15. Hotel Flåmsbrygga Hotel ( 163€ la nit ) Hotel i restaurant Residència dels reis Flåmstova Restaurant
 16. Aquest lloc l’han de visitar perquè te el fiord mes espectacular del món. El cinquè dia visitarem el Glaciar de Briksdal:
 17. Glaciar de Briksdal Aquest glaciar es troba en el Parc Nacional i es imprescindible. On has d'anar ? ”fiordo” de Geiranger El fiord de Geiranger és un fiord de la regió de Sunnmøre, situat al sud del comtat de Møre og Romsdal a Noruega.
 18. Aquest dia farem aquesta ruta la farem perquè te vistos impresionants per tots llocs. El sisè dia visitarem la Ruta carretera del Àguila:
 19. Escala del trol S'han de pujar aquestes escales per les seves impressionants vistes. On has d'anar ? Alesund Ålesund és una ciutat i municipi situat al comtat de Møre og Romsdal, Noruega.
 20. Aquesta ciutat es on mes turistes hi ha, i s’haurà de madrugar. l'últim dia visitarem molde:
 21. Museu Romsdal El Museu Romsdal és un museu del districte de Romsdal del comtat de Møre og Romsdal, Noruega. On has d'anar ? Mirador de varden Aquest mirador no t'el pots perdre per les seves maravellós es vistes.
 22. Hotel Scandic Seilet Hotel i restaurant Restaurant Restaurant Hav
Anzeige